+381 69 280 42 99

Gipsarski radovi Beograd cena

Gipsarski radovi Beograd cena

Gipsarski radovi Beograd cena Gipsarski radovi Beograd najbolja cena

Gipsarski radovi Beograd cena


Pitate se da li je potrebna bilo kakva dodatna priprema pre farbanja gipsanog zida. Kratak odgovor je ne, nema potrebe za bilo kakvim posebnim tretmanom gipsanog maltera za zidove.

Gipsani zidovi će biti spremni za farbanje za 4 dana. U poređenju sa tradicionalnim malterisanjem od peska, to je 2 puta brže. U slučaju gipsanog maltera, direktno se nanosi na zidove i stvara veoma glatku površinu.

Krečenje je lakše sa gipsanim malterom. Vreme vezivanja gipsanog maltera čini farbanje bržim od tradicionalnog gipsanog cementa, peska. Gipsani malter je uredniji i glatkiji; nakon malterisanja izgleda dovršenije, što olakšava farbanje. Obično tradicionalno malterisanje traje 10-12 dana, a gipsani 3-4 dana. To smanjuje cenu rada.

Može se nanositi na glatke i grube površine zida. Za razliku od konvencionalnog cementiranja, gipsani malter se jednostavno nanosi i mnogo je brži. Priprema površine i nanošenje gipsanog maltera sprečavaju pukotine i ljuštenje u zidu i plafonu. Gipsani malter ne privlači insekte, a na njemu se ne mogu razviti gljivice. Daje bolju obrađenu površinu i performanse više od tradicionalnih maltera. Vreme vezivanja je manje od cementa, peska i kita. Gipsani malter je proizvod 3 u 1.

Glavne privlačne stvari su dugotrajnost i smanjenje troškova rada. Danas je cena rada veoma skupa, gipsani malter je efikasan metod za smanjenje ukupne tradicionalne naknade za malterisanje. Gipsani malter je najbolji za ekonomičnost.

Za gipsanje unutrašnjih zidova dovoljni su prajmer i jedan sloj. Ipak, u poređenju sa farbanjem preko tipičnog cementnog peščanog maltera, gipsani malter može uštedeti vreme i troškove rada tokom farbanja.

Ostale prednosti gipsanog malterisanja uključuju njegovu snagu i dug životni vek, što ga čini najboljim izborom za unutrašnje malterisanje zidova.