+381 69 280 42 99

Kada je vreme za renoviranje i adaptaciju

Kada je vreme za renoviranje i adaptaciju

Želite da renovirate svoj stan? Potrebne su Vam promene? Shvatate da prostor u Vašem domu nije maksimalno iskorišćen? Pitate se da li je vreme za renoviranje? Poslednjih godina kod nas je uređenje prostora doživelo pravi bum.
U nastavku teksta nudimo Vam:

Top 5 razloga kada znate da je vreme za renoviranje i adaptaciju

1. Činjenica da je Vaš stambeni prostor oštećen, prvi je razlog za renoviranje i adaptaciju.

Prva stvar koju ljudi primete na Vašoj kući jeste fasada. Usled raznih vremenskih uslova, kao i drugih faktora na koje je nemoguće uticati, dolazi do oštećenja Vaše fasade. Sa godinama zidovi stare i kreću da se rone. Ovo stvara nepotrebne rupe u zidovima, u kojima se nakuplja voda. Ovakvo stanje dovodi do lošeg izgleda kuće, stvara se vlaga i budj, a kasnije tu dolazi do formiranja mahovina i tada fasada poprima sivo-zelenu boju. Ukoliko se ovo ne reši na vreme, rupe u zidovima će se proširiti i može doći do obrušavanja. Slično se dešava i sa vremenskim neprilikama, posebno zimi. Usled jake kiše ili snega zidovi su natopljeni vodom, a kada voda dospe izmedju zida i fasade, dolazi do smrzavanja. Tako se fasada ruši.
Sve ovo moguće je sprečiti brzom reakcijom, odgovarajućim alatom, premazom i bojom.

2. Kada shvatite da Vaš prostor nije maksimalno iskorišćen

Veliki izazov jeste kako maksimalno iskoristiti sav prostor doma. Prevelike sobe, visoki plafoni, kosi zidovi, najčešći su razlozi koji značajno smanjuju Vaš prostor. Kontaktirajte nas i pomoćićemo Vam da dobijete maksimalno od svog prostora. Kao rešenje za visoke plafone predlažemo Vam postavljanje galerije. Ovim potezom, od jedne sobe možete dobiti dve, bez ikakvog rušenja ili zidanja.

3. Onda kada poželite da napravite promene i osvežite svoj dom

Male promene mogu značajno da osveže dom. Bilo da je u pitanju krečenje, gipsani radovi ili postavljanje keramike. Pored svoje estetske funkcije, sve ovo ima i mnoštvo svojih prednosti. Želite da vidite vaš dom pre radova kako će izgledati? Rešenje su 3D modeli koje Vam nudi tim AdaptacijaBeograd

4. Dolazak novih članova je veliki razlog za renoviranje

Najlepši razlog renoviranja jeste upravo dolazak novih članova. Ovakvo renoviranje ne stvara nikakvu nervozu i stres. Prilagodite prostor novom članu. Usled manjka soba, uz pomoć našeg tima, od jedne prostorije napravite dve. Nudimo Vam i mogućnost crteža za pravljenje nameštaja po meri i odabir komadnog nameštaja.

5. Ukoliko ste kupili novu kuću ili stan, a nije sve po vašoj meri onda je to razlog za renoviranje. Prilagodite novi prostor svojim potrebama

Osim što imaju dekorativan i estetski karakter gipsarski radovi u vidu pregradnih zidova i spuštenih plafona ne opterećuju statiku objekta i imaju dodatnu fukcionalnost jer se mogu koristiti za laku postavku različitih instalacija u objektu. Ovo je najbolje i najekonomičnije rešenje kada želite da renovirate unutrašnjost svog doma i prilagodite novi prostor svojim potrebama.

Naša firma prepoznatljiva je po kompletnom renoviranju i adaptaciji Vašeg doma. Vaše je da nas kontaktirate i iskažete nam svoje ideje, a naše je da te želje pretvorimo u stvarnost. Sa druge strane, ukoliko želite promene, a ne znate odakle početi, naš tim raspolaže iskusnim arhitektama. Uvek smo u mogućnosti da Vam pružimo veliki izbor mogućih opcija za renoviranje.
Najbitnije u ovom poslu jeste organizacija i znanje. Zato budite oprezni kada birate sa kim radite.