+381 69 280 42 99

Najbolje Boje zidova u sobama za goste

Najbolje boje zidova u sobama za goste

Kada ugošćavate goste, najvažnije je osigurati da se osećaju prijatno. Želite da od sobe napravite mesto gde će se moći opustiti i dobro naspavati, a boja boje koju odaberete zaista može imati veliki uticaj na to kako se gosti osećaju kada su u sobi.

Što se tiče stvaranja umirujuće atmosfere, sa plavom ne možete pogrešiti! Pokazalo se da nijanse plave imaju smirujući efekat na telo i zapravo Vam mogu pomoći da bolje spavate. Za spavaću sobu je najbolje držati se mekših, prigušenih nijansi poput nežno nebesko plave, nežne puderaste plave boje, snenih okeanskih nijansi ili vrlo meke lavande.

Zelena takođe može biti odličan izbor za gostinsku sobu. Ima slično smirujuće dejstvo, što ima smisla, jer ga povezujemo sa boravkom u prirodi. Većina ljudi se drži svetlijih nijansi zelene, poput žalfije ili svetlih travnatih tonova, ali i dublji tonovi poput kaki zelene mogu zaista dobro delovati u spavaćoj sobi.

Ako osećate kao da želite nešto da zagreje stvari, pastelno žuta i ružičasta su takođe odličan izbor koji zadržavaju udobnu, ugodnu atmosferu, a istovremeno unose malo više topline u prostor.

Najbolje Boje zidova u sobama za goste

Ako želite da stvari budu neutralne, ali želite da se odlučite za nešto drugo osim za bele zidove, i dalje imate puno sjajnih mogućnosti. Jedna nijansa koju u poslednje vreme često gledamo je pepeljasto siva, prelepa mešavina sive i bež boje koja stvara topliji osećaj od klasične sive. Još jedan iznenađujući preokret na neutralnom je vrlo nežno žuta boja - pomislite na belo sa samo tračkom sunca. Ovo je odličan način da zagrejete prostor bez previše smelih zidova. Sličan efekat možete postići sa ružičastom bojom.

Ako ste spremni da vidite kako možemo Vašoj gostinjskoj sobi pružiti novi izgled sa svežom novom bojom boje, pozovite majstore Banjac Group još danas!

Krecenje stana Beograd